دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴  |  Monday, 21 July 2025
کد خبر: ۵۳۲۷۳
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۱۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با خیرالله تقیانی پور

نجلا فصل سومی ندارد | ما در فصل دوم با گروه نویسندگان به این نتیجه رسیدیم که مخاطب را اذیت نکنیم!

به گزارش دیباچه، کارگردان مجموعه تلویزیونی" نجلا" که بعد از تولید فیلم سینمایی "قلب رقه" این روزها مشغول تولید اثر جدید خود به نام" ستاره بادیه" است به خبرنگار دیباچه گفت : به دلیل تمرکز بر روی انجام مراحل اولیه تولید فیلم سینمایی "ستاره بادیه "که بهمن ماه سال جاری و یا ابتدای سال آینده آن را مقابل دوربین خواهم برد، نمی‌توانم روی ساخت اثر دیگری متمرکز شوم . 

کارگردان

"تقیانی پور "در پاسخ به این سوال که "ستاره بادیه" همچون سریال " نجلا "و یا فیلم سینمایی "قلب رقه" اثری در ژانر دفاع مقدس خواهد بود یا خیر؟ بیان کرد :  "ستاره بادیه" در قالب سبک اجتماعی و هم راستا با استانداردهای این گونه ی سینمایی مسیر تولید را سپری خواهد کرد. همچنین لازم است گفته شود ژانری به نام دفاع مقدس وجود ندارد، چرا که سبک دفاع مقدس در واقع همان ژانر اجتماعی است که از شدت و حدت برجسته‌ای برخوردار بوده، به گونه‌ای می‌توان مباحث و روایت‌های دفاع مقدسی را، یک گونه‌ای از درام اجتماعی با برجستگی‌های بیشتر دانست .

این کارگردان که در زمینه تئاتر فعالیت های کمی نداشته و ساخت فیلم‌های سینمایی "تونل" و "اینجا خانه من است" را نیز در کارنامه هنری خود ثبت کرده با فیلم سینمایی "قلب رقه" که خود کارگردانی و نویسندگی آن را بر عهده دارد در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور خواهد داشت. "قلب رقه" به تهیه کنندگی "سعید پروینی" به تولید رسیده و در بستری عاشقانه سعی دارد ناگفته‌هایی را پیرامون جنگ به مخاطب انتقال دهد.

نجلا فصل سومی ندارد | ما در فصل دوم با گروه نویسندگان به این نتیجه رسیدیم که مخاطب را اذیت نکنیم!

تقیانی پور در پایان درباره فصل سوم "نجلا " اظهارداشت: نجلا فصل سومی ندارد و به طور کل از همان ابتدا قرار بود پرونده این مجموعه در یک فصل بسته شود اماحقیقتش این است که ما در زمان ساخت "نجلا "فیلمنامه را طوری نگارش کرده بودیم که قصه در قسمت آخر تمام شود و هیچ برنامه‌ای برای ساخت فصل دوم یا ادامه داستان نجلا نداشتیم. اما به هرحال درباره اینکه یک سریال فصل‌های بعدی داشته باشد یا خیر کارگردان و تهیه‌کننده خیلی تصمیم گیر نیستند و این مدیران سازمان صدا و سیما هستند که تصمیم می‌گیرند سریال ادامه پیدا کند یا خیر.

در کل ما در فصل دوم نیز با گروه نویسندگان به این نتیجه رسیدیم که کار را تمام کنیم تا مخاطب را اذیت نکنیم و او پایان قصه را ببینید.همچنین لازم است بگویم، به دلیل سختی‌هایی که ساخت نجلا و این ژانر دارد ترجیح می‌دهم فعلا به سمت آن نروم.

گفت و گو از : زهرا فرود

خبرهای مرتبط
برچسب ها: سریال نجلا
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴